Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

torsdag 24 maj 2018

3: Elevledda utvecklingssamtal år 3


 Måndag den 4 juni 12.00 - 18.00


Vi hälsar er välkomna till årets utvecklingssamtal, som kommer se lite annorlunda ut än ni är vana vid.

På grund av de nationella proven och andra omständigheter behöver vi er hjälp med att klara av alla samtal under en eftermiddag/kväll. Victoria och Mia kommer finnas tillgängliga redan från 12.00 under måndagen. Vi ber alla som har möjlighet att komma så tidigt som möjligt. Räkna med att samtalet tar ca 30 minuter.

Samtalet kommer att ledas av eleverna, som har förberett det här i skolan. Ni ska även ha träffat en av pedagogerna innan mötet får avslutas.Under mötet kommer ni titta på elevens IUP, men även resultaten från de nationella proven i svenska och matte.

Som sagt, vi hoppas på er hjälp och förståelse att klara av detta under en eftermiddag. Finns det någon som mot förmodan inte kan lösa detta, ber vi er snarast höra av er så vi kan lösa det på annat sätt.

Har ni frågor och funderingar mailar ni som vanligt till. victoria.brinkeback@norrkoping.se eller marie2.eriksson@norrkoping.se

Mycket välkomna till en trevlig eftermiddag!
Mia, Victoria, Maria, Sandra och Lotta


 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar