Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 1 juni 2018

4; veckonytt 23

Hej!

På måndag går vi till bibban sista gången detta läsår, och som jag tidigare skrivit så stannar vi till på Halvars på hemvägen och äter glass, den som vill och får. I klassen pratade vi om 40 kr max, femmorna har sagt 50 kr max, så bestäm vad du vill skicka med ditt barn - dock max 50kr. Vi lämnar våra låneböcker, vill man ändå låna bok över sommaren så blir det under eget ansvar att lämna tillbaka den.

På tisdag är Idrottsmarie ledig så vi har helklass idrott utan ombyte. Vi röstar i klassen vad vi ska hitta på.

Torsdagen bjuder på årets sista avstämning. Det vi hittills har läst om medeltiden avverkas i ett grupprov med disskussion. Alla i gruppen ska skriva ner vad de har diskuterat.

Fadderträff sker på fredagen och vi är iväg hela fredag förmiddag, tillbaka för lunch och slöjd. En liten fika med dryck är ok.

Engelskalektionerna som är kvar arbetar vi vidare, fast utan läxor....;) och sista veckan är det skolans dag på onsdagen. Avslutningsdagen, torsdagen den 14 juni, börjar vi 9.00. Se inbjudan tidigare på bloggen.

vecka 23
måndag     bibban med besök på Halvars
tisdag         idrott utan ombyte
onsdag      lov
torsdag     medeltidsavstämning
fredag      fadderträff hela fm

vecka 24
måndag
tisdag      Vi städar i klassrummet. Ta med extra väska....
onsdag     skolans dag
torsdag    avslutning 9.00
fredag     sommarlov

/Ulrika och gänget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar