Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 180 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 1 juni 2018

Åk1 V.22

Hej!

Här kommer information om vad som hänt i veckan.

Vi har denna vecka repeterat talen 0-20 och tränat på olika strategier kring addition och subtraktion. Vi har även repeterat begreppen dubbelt, hälften och tiotal, ental.  I svenska har vi läst olika texter och tränat på läsförståelsen genom olika frågor.

I NO har vi läst om våra vanligaste träd och på SO är vi klara med yrkes arbetet. Nästa vecka kommer vi att lära oss mer om samhällets olika funktioner.

På engelska har vi repeterat väderbegreppen och vi har även tränat på olika meningar ex How´s the weather look like today?

På fredag 8/6 ska vi på utflykt till Skarphagsparken på förmiddagen. Vi äter lunch i skolan , men ta med en liten fika och vatten.
V.23
Tisdag:  Marie är ledig, så det blir tyvärr ingen idrott.
Onsdag: Lediga
Torsdag: Läsläxa! Idrott för månen
Fredag: Utflykt till Skarphagsparken. Ta med fika och vattenflaska.Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar