Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 180 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 8 juni 2018

Förskoleklass

Hej på er!

Nu är vi snart inne i skolavslutningsveckan. Det är helt otroligt vad fort tiden gått.

Torsdagen den 14 juni är det som ni redan vet skolavslutning, börjar kl  9.00-ca 10.00

Ni föräldrar samlas på berget och eleverna nedanför. Ett tips är att ni sätter er i början av berget eller i mitten då vi kommer att stå längs bort (från skolan sett ). Efter uppträdandet så samlas förskoleklassen vid schackrutorna för att kramas och önska en skön sommar. En del brukar ta med egen fika korg och sitta på berget efteråt men det är frivilligt.

Idag har vi varit i Vasaparken med våra faddrar. Vi har haft en fantastik förmiddag med mycket bra lek, sol och go fika.

Vi vill med påminna er föräldrar att tömma elevernas lådor i hallen innan ni går på ledighet.

Nästa vecka kommer eleverna att ta hem ytterligare en pärm med fin dokumentation i. Skicka med en stor väska eller en påse att lägga sakerna i.Ha en trevlig helg önskar Nettan, Lotta och Ammi

Bildresultat för sommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar