Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 8 juni 2018

Veckobrev v.23 – år 2


Nu har vi bara några dagar kvar innan sommarlovet. Vi har i veckan kämpat lite extra med att bli färdiga i svenska och matte. Sista läsläxan för detta läsår förhördes i tisdags. Kom nu ihåg att fortsätta läsa mycket under sommaren. Det är lätt att eleverna tappar sin läsning om de inte underhåller den under vår 9 veckor långa ledighet.

Veckan avslutades med film och fikastund tillsammans. Vi såg filmen SVJ. På idrotten i veckan spelade eleverna brännboll och lekte lekar. Vi har även börjat träna på vårt framträdande till avslutningen.

Idag har eleverna fått med sig ett kuvert hem till er föräldrar. Det är elevernas skriftliga omdömen.

Info om v.24
Mån: Idrott, men det behövs inget ombyte. Träning till avslutningen.
Tis: Städdag, ta med en kasse så du kan bära hem allt som du inte behöver inför nästa år.
Ons: Skolans dag, lekar och samarbetsövningar tillsammans med elever ifrån hela skolan.
Tor: Skolavslutning kl 9.00. Efter framträdandet vill vi samla alla elever vid bandyplanen och önska dem en glad sommar.

Trevlig helg! Med vänlig hälsning Ellinor, Alexander, Filip och Kai


Bildresultat för sommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar