Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 180 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 1 juni 2018

Veckonytt v.23-24 klass 5


Veckonytt klass 5 v.23-24

Hej.

Då var det dags för sista Veckonytt för det här läsåret. Nu är det bara två veckor kvar innan det där underbara och välförtjänta sommarlovet kommer. På måndagen hade vi det sista so-provet och i tisdags hade vi en riktigt mysig dag i Folkparken med många trevliga aktiviteter.

Vi börjar vecka 23 med att för sista gången det här läsåret gå till stadsbiblioteket. Ta gärna med en glasspeng, max 50 kr om du vill köpa en glass på vägen hem. På torsdag gör vi förhoppningsvis en favorit i repris, om nu vädret fortsätter att visa sig från sin bästa sida. Vi har i år igen blivit hembjudna till Alexander i klassen. Ta med badkläder om du är sugen på ett dopp i poolen. Alexanders föräldrar bjuder på fika. Vi går dit efter lunch och är tillbaka på skolan till kl. 14.00.

Under vecka 23 kommer elevernas skriftliga omdömen att skickas hem. Har ni några funderingar så kan ni höra av er till Carro så svarar hon eller vidarebefodrar till berörd lärare.

Tisdagen den 5 juni är det no-prov på Kust och hav. Eleverna har fått flera tillfällen att repetera inför provet.

Under vecka 24 är det dags för ännu mer trevligheter. På måndag är det den sista idrottslektionen, då tänkte vi åka till badhuset. Vi äter lunch och sedan spenderar vi eftermiddagen i badhuset. Ta med badkläder och en frukt/smörgås. Vi är tillbaka på skolan kl. 15.00.

Till sist vill vi, personalen i klass 5, tacka för det här läsåret. Ett läsår som vi kommer minnas som ett riktigt toppenår! Eleverna har utvecklats otroligt mycket och det är verkligen ett nöje att få undervisa dem. Vi riktar även ett stort tack till er föräldrar, som vi under läsåret har haft ett gott samarbete med. Några elever i klassen kommer att sluta på Villastadsskolan och till dem vill vi önska lycka till och önska en skön sommar. Till de elever som vi kommer se här till hösten igen vill vi också önska ett riktigt skönt sommarlov och att vi ser fram emot att få träffas här igen den 20 augusti kl. 8.30.

v.23
Måndag:   Vi går till stadsbiblioteket – Ta med böcker och glasspeng
Idrott – Ta med idrottskläder (Gustav vikarie)
                 
Tisdag:      No-prov – Kust och hav
Musik

Onsdag:    Lediga – Nationaldagen

Torsdag:   Träna inför skolavslutningen kl. 9.00
Bada hemma hos Alexander i klassen (Om vädret tillåter) – Ta med badkläder om du vill
Carina ledig

Fredag:     Slöjd
                  Bild
                  Idrott – Ta med idrottskläder.

v.24
Måndag:   Träna inför skolavslutningen kl. 9.00
Idrott – Vi åker till badhuset så ta med badkläder!
                 
Tisdag:      Städa och ta med böcker/kläder/stövlar hem
Musik

Onsdag:    Skolansdag med äggsläppet

Torsdag:   Skolavslutning kl. 9.00. Inbjudan ligger på Bloggen.

Fredag:     SOMMARLOV

                 

Läxor v. 23-24:

·       Tisdag den 5 juni No-prov – Kust och hav s. 102-117


HA nu En fantastiskt härlig sommarledighet
önskar Carro, Carina och GustavInga kommentarer:

Skicka en kommentar