Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

torsdag 9 augusti 2018

Välkommen till ett nytt läsår på Villastadsskolan!


Välkommen till ett nytt läsår på Villastadsskolan!


Jag heter Therése Niklasson och kommer nu ta vid som rektor efter Marie Gårlin.

Efter en härlig sommarledighet, fylld av sol, bad och sköna kvällar utomhus, ser jag nu fram emot att få sätta mig in i hur arbetet fungerar på Villastadsskolan. Jag har förstått att det finns stor kompetens och vilja att tillsammans jobba för alla elevers maximala utveckling. Toppen!

Det kommer bli ett spännande läsår där byggnationen av den nya Villastadsskolan ska komma igång (under 2019), vi fortsätter med vårt språkutvecklande arbetssätt och ämnar jobba intensivt för en strukturerad lärmiljö med trygga glada elever!

Med denna hälsning vill jag önska er som föräldrar välkomna till ett nytt läsår. Jag, tillsammans med all övrig personal, ser fram emot ett gott och konstruktivt samarbete kring ert barns skolgång.

Vänliga hälsningar

Therése Niklasson
rektor Villastadsskolan
011-15 31 26

 
Till dig som elev på Villastadsskolan

Hej!

Hoppas att du har haft ett härligt sommarlov och att du nu känner dig redo för ett nytt läsår!

Jag heter Therése Niklasson och är ny rektor efter Marie. Hon har börjat som rektor på en annan skola som kallas för Hulta.

Jag tycker det ska bli så roligt att börja arbeta tillsammans med er och all personal på Villastad. När ni har hunnit med att träffa alla klasskamrater igen och kommit igång med skolarbetet så tänkte jag besöka er i klassrummen så jag får se hur bra ni jobbar. Då kan jag berätta lite mer om mig själv men nu vill jag bara säga:

Varmt välkommen till skolan – vi finns här för dig och lovar att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig att lyckas. I gengäld vill vi att du anstränger dig och gör ditt bästa i skolan. Det kommer bli toppen!

Soliga hälsningar

Therése
rektor Villastadsskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar