Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

tisdag 23 april 2019

Rektors slutbrev 2019

Till:
Vårdnadshavare för elever på Villastadsskolan

Hej!
Som jag tidigare meddelat kommer jag att sluta som rektor på Villastadsskolan. För mig väntar nya äventyr som rektor i Mjölby kommun. Jag gör min sista arbetsdag på fredag. 
Rekrytering av ny rektor pågår. Så fort den blir klar kommer mer information att skickas ut till er. 
Från och med måndag den 29/4 fram till och med 20/6 kommer Inger Nordén att tillträda som tillförordnad rektor. Inger är pensionär men har lång erfarenhet som skolledare, både inom grundskola och gymnasieskola. Hon tar över mitt telefonnummer: 011-15 31 26 så ni enkelt kan nå henne. 
Boel Johnson fortsätter som tidigare på skolan som extra ledningsstöd: 011-15 38 12.
Jag vill passa på att tacka er vårdnadshavare för gott samarbete och riktigt ett stort tack till Villastadsskolans duktiga personal. Till våra underbara elever vill jag säga:
Fortsätt vara den du är – du är bara bäst!!! Stort lycka till i framtiden.
Varma hälsningar Therése Niklasson
rektor, Villastadsskolan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar