Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

söndag 26 maj 2019

5; veckonytt 22

Hej!

Denna vecka stundar det sista provet i femman, på tisdag i ämnet geografi.

För övrigt är det en kortvecka då det är ledigt från skolan torsdag och fredag. Det är lite olika upptåg så här mot slutet av terminen. Bl a går vi ju till bibban den 5/6, med stopp på Halvars för att fira detta läsår. (Ta med max 50 kr. Hör av er om det inte är ok)
Femman kommer ha en hel idrottsdag då vi kommer vandra. Denna dag går av stapeln den 10/6. Vi kommer åka kommunal buss och sedan vandra och mysa tillsammans hela dagen. Återkommer med mer information strax. Den 12/6 har vi ju skolans dag som är en tväraktivitet tillsammans alla elever och personal på skolan.
Torsdagen den 13/6 är det avslutning klockan 9.00. Se tidigare inbjudan på bloggen.

v. 22
måndag
tisdag   Prov i geografi
onsdag
torsdag   Lov
fredag    Lov

v 23
måndag
tisdag
onsdag   Bibban med Halvarsbesök.
torsdag  Lov
fredag  Lov

v 24
måndag   Idrottsdag med vandring
tisdag
onsdag    Skolansdag
torsdag   Avslutning 9.00

Vill man ringa till klassen slår man samma nummer som tidigare, 152339, men väljer då att komma till klass 4 eller 6. Klassens telefon är fortfarande borta och den nya har ännu inte kommit.

Min mailadress är ulrika4.johansson@norrkoping.se

/Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar