Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

onsdag 29 maj 2019

Sommarbrev och Veckobrev åk 6 v. 23-24Hej.
Här kommer den sista informationen från klass 6.

Då var det bara två veckor kvar av tiden på Villastadsskolan. Det är verkligen med blandade känslor vi går mot sommarlov i år… Vi kan inte nog tacka för dessa tre helt otroliga år som vi har haft tillsammans med detta fantastiska gäng. De har gett oss så mycket! Vi vill sända ett stort tack till er föräldrar för ett riktigt bra samarbete.

På måndag den 3 juni har vi vanlig undervisning under förmiddagen, sedan åker vi till badhuset under eftermiddagen. Ta gärna med en frukt/smörgås och något att dricka.

Tisdag den 4 juni går vi till stadsbiblioteket och lämnar tillbaka våra böcker och som tidigare år önskar vi att det skickas med en liten glasspeng den här dagen (Max 50 kr, det går även bra med kort), så vi kan stanna på Halvars på vägen hem.

Onsdag den 5 juni är det en helt vanlig skoldag. Dock är det sista slöjden och sista språkvalet för det här läsåret.

Den sista veckan av det här läsåret börjar med klassresa till Gröna Lund måndag den 10 juni. Information kommer!

På tisdagen den 11 juni börjar vi med genrep inför skolavslutning och efter det har vi städtid, då tar eleverna hem allt de vill/behöver ta hem. Den här dagen är det bra att skicka med stor väska/påse så eleverna kan ta hem sina saker. När vi är klara med vår städning, så är vi hembjudna till Alexander i klassen på bad och fika. Mycket trevligt! Kom ihåg badkläder!

Onsdag den 12 juni är det Skolans dag. Detta innebär samarbetsövningar i tvärgrupper med hela skolan. 6:orna har även utmanat oss personal i en trekamp den här dagen. Spännande!

Torsdag den 13 juni kl. 9.00 är det skolavslutning. Samling ca. kl. 8.50. Inbjudan finns på Bloggen. Efter programmet samlas eleverna borta på skolgården vid ingången till matsalen för att säga hejdå…

Hör av er om ni har några funderingar!

caroline.drott@norrkoping.se

v.23
Måndag:  Idrott – Ta med badkläder och frukt/smörgås/dryck

Tisdag:    Vi går sista gången till stadsbiblioteket – Ta med glasspeng
Bild

Onsdag:  Slöjd
                Språk
               
Torsdag: Lediga

Fredag:   Lediga


v.24
Måndag:  Gröna Lund

Tisdag:    Genrep kl. 9.00
                Städa
                Bad och fika hos Alex

Onsdag:  Skolansdag

Torsdag: Skolavslutning kl. 9.00. (Samling ca 8.50.)

Läxor:
v.23-24
Inga läxor:
  • ·       Om man inte behöver skriva klart Husetboken!


Datum att komma ihåg:

  • ·       Klassresa till Gröna Lund – måndag den 10 juni. Info kommer!
  • ·       Genrep inför skolavslutningen tisdag den 11 juni kl. 9.00
  • ·       På eftermiddagen tisdag den 11 juni går vi hem till Alexander och badar -  Tack för en trevlig tradition Alexanders föräldrar!
  • ·       Skolans dag onsdag den 12 juni
  • ·       Sommaravslutning torsdag den 13 juni
Med soliga och somriga hälsningar Carro och Carina
Vi skickar även en jättestor kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar