Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

onsdag 5 juni 2019

5; veckonytt 24

Hej!

Terminen lider mot sitt slut och trots allt går det rätt fort ett läsår...;-)

Sista veckan innebär vandring på måndagen. Vi åker kommunalt till Lillsjön och tar ett av spåren ute i Jursla.
Man behöver ha med sig kläder efter väder - inklusive badkläder om man vill. Dryck, liten fika och matsäck. Givetvis så bär man sin egen packning. Vi samlas i klassrummet dirket på morgonen och vi beräknas vara tillbaka till skolan till strax inna 15. Vanlig skoldag alltså.

Tisdagen är stora städardagen. Ta med väskor att plocka hem material i.
De elever som kommer gå i sexan hos oss i höst får behålla sin chrome book över sommaren. Kom i håg avtalet som säger stor aktsamhet! De som lämnar Villastadsskolan lämnar in chrome book på tisdag, i gott skick tillsammans med laddare och fodral.

Ondagen ägnas åt det vi kallar för Skolans dag. Vi arbetar i tvärgrupper med lekar och samarbete ute nästan hela dagen.

På torsdag är det skolavslutning med obligatoriks närvaro. 9.00 startar vi. För de som åker skolbuss denna dag går bussen hem ca 10.30. Samling på skolgården några minuter innan nio...

Måndag    Vandring, vanliga skoltider.
Tisdag       Städning och "ta hem saker dag". Ta med extra väska.
                 Lämna in chrome book.
Onsdag     Skolans dag
Torsdag    Avslutning

/Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar