Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Vi tar emot elever från Kneippen och Borgs landsbygd. Skolan ligger i Kneippen, en lugn och välfungerande stadsdel i Norrköping med till största delen villor. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

onsdag 12 juni 2019

Glad sommar!

Hej!

Hoppas allt är bra med er!:)

Imorgon på skolavslutningen kommer tyvärr inte jag kunna närvara. Min dotter slutar trean och mamsen vill gärna vara med på hennes avslutning.

Det har varit ett härligt, utmanande och händelserikt år. Vi vill tacka våra elever för ett gott arbete under året. Tillsammans har vi haft många lärorika och roliga stunder. 

På avslutningen imorgon  kommer vi att vara ute om vädret tillåter. Skulle det vara spöregn så är eleverna i matsalen, men ni kommer tyvärr inte kunna närvara där.

Skolan startar den 19 augusti  kl 8.30. Vi kommer att flytta ut till paviljongen, där vi både kommer att ha klassrum och fritidshem på nedre botten . Detta ser vi fram emot :)


Vi vill passa på att önska er alla en glad sommar!

Önskar: Seki, Evalena, Lollo och Tittti

Bildresultat för glad sommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar