Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Skolan ligger i stadsdelen Kneippen. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

fredag 31 maj 2024

Stråhatten vecka 23

 

Här kommer läsårets sista veckobrev från Stråhattens fritidshem och vi vill passa på att tacka för det här året. Vi har haft många givande, lärorika och meningsfulla stunder tillsammans. Året har bjudit på både kreativt skapande, rörelse, musik, utforskande, utevistelse, konstruktionslek och gemensamma stunder där samtalen tagit utgångspunkt ifrån barnens intressen och erfarenheter. Att få följa era barns utveckling från när de började här i augusti till idag har varit en ynnest och vilken resa de har gjort. Vi vill också tacka för ett gott samarbete med er vårdnadshavare under året.

Under de sista dagarna som följer kommer vi lägga mycket fokus på att glädjas tillsammans. Vi följer barnens intresse och varvar utevistelse med innelek. Vi passar också på att göra klart sådant som påbörjats under våren.

Nedan följer viktig info som vi vill att ni tar del av;

Från och med torsdag den 13/6 (skolavslutningsdagen) är det sommarschemat som ni lämnat in i IST-appen som gäller. Vid all schemaändring meddela personalen som då ändrar i systemet, ni kan alltså inte ändra själva då det är ett temporärt schema.

När ni går på sommarledigt se till att ditt barns hylla i kapprummet är tom och ta gärna en titt bland kvarglömda kläder då vi under sommaren rensar i alla tamburer.

För er som anmält omsorg under veckorna 25 och 26 kommer veckoplaneringar hänga på ditt barns hylla i tamburen.

Från v.27-30 är sommarlovsfritids förlagd på Norrköpings Montessoriskola. Mer information om sommarfritids kommer.

Planeringsdag och fritidshemmet stängt fredag den 14/6.

Planeringsdag och fritidshemmet stängt måndag 12/8.

 

Tack än en gång för året och hoppas alla får en härlig sommar,

Varma hälsningar/

Abdi, Camilla, Frida, Jim och Therese.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar