Villastadsskolan är en F-6-skola med för närvarande ca 200 elever. Skolan ligger i stadsdelen Kneippen. Skolan byggdes redan 1929 och har en stor och spännande skolgård som inbjuder till lek. En del av undervisningen bedrivs i en paviljong med rymliga, moderna lokaler.

onsdag 5 juni 2024

Åk 1: Veckobrev inför v.24

Hej

Då var det dags för läsårets sista veckobrev. Nu återstår bara några dagar innan ett efterlängtat sommarlov. Vi vill tacka alla vårdnadshavare för ett mycket gott samarbete under läsåret. Tillsammans med er kan vi hjälpa era barn att komma så långt som möjligt både socialt och kunskapsmässigt. Det har varit fantastiskt roligt att få följa alla fina elever ännu ett år och vilken utveckling alla har gjort!

I veckan har det varit fokus på att göra klart arbete. Vi har också tränat inför skolavslutningen.

Kommande vecka är det mest schemabrytande aktiviteter som städning, utflykt och skolans dag. Viktigt att skicka med kasse för att eleverna ska tömma sin plats och hylla.

Skriftligt omdöme

På tisdag skickar vi hem elevernas skriftliga omdöme. Skriftligt omdöme innebär en summativ bedömning av elevens kunskaper i alla ämnen. Bedömningen ligger i ett förslutet kuvert i barnens väskor. Brevet är tänkt till er vårdnadshavare och det är upp till er om ni vill visa det för barnet.

Info v.24

Mån: Städning och byte av klassrum. Skicka med papperskasse så att eleverna får hem alla sina saker.

Tis: Utflykt till Skarphagsparken. Ta med en liten fika. Inget godis, läsk eller något som innehåller nötter. Kom ihåg kläder efter väder!

Ons: Skolans dag, lekar och aktiviteter hela skolan.

Tor: Skolavslutning start kl 8:30, var på plats senast 8:20.

SOMMARLOV!

Önskar er en riktigt fin nationaldagshelg och en underbar sommar!

Varma hälsningar från Ellinor, Frida och Emelie







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar